Applesauce Rum-Raisin tort necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. Acest desert are 252 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, stafide, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Stafide, Tort de stafide de nucă de mere pentru # BundtBakers, și Sos de mere - Tort de stafide cu glazură de Caramel.
Instrucțiuni
1
Așezați toate stafidele într-un bol mic cu romul și lăsați să stea peste noapte sau cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând; se amestecă în mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Într-un alt bol, amestecați făina, amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, sarea și cacao. Adăugați treptat făina în aluat, amestecând până se încorporează complet. Se amestecă stafidele, împreună cu orice rom care nu a fost absorbit, și nucile. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Stafide
Nuci
Nucșoară
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe suportul de sârmă.