Sos De Grătar Peach-Jalapeno
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de grătar Peach-Jalapeno ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 40 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, ketchup, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de piersici și Halloumi la grătar cu sos de busuioc-Jalapeno, Sos de grătar Kenny Rogers – în timp ce este posibil să nu mai fie în jur, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Barbeque I.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până se parfumează și se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Amestecați usturoiul, piersicile, ketchupul, oțetul, ardeii jalapeno, sosul Worcestershire, zahărul brun, aroma lichidă de fum, pudra de ceapă, pudra de muștar și piperul negru într-un blender până la neted.