Sos De Grătar Din Kansas City

Rețeta sosului de grătar din Kansas City este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare la grătar. Acest sos are 130 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de cayenne, suc de mere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 296 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sos De Grătar Din Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o oală la foc mediu timp de 2-3 minute.
Se adauga ceapa si saut-ul pana incepe sa se rumeneasca.
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 2 minute.
Se toarnă ingredientele rămase și se amestecă bine pentru a se combina. Se fierbe încet timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Reglați nivelul de căldură și sare cu cayenne și sare chiar înainte de a planifica să utilizați acest sos, care este excelent pe coaste, pui și umăr de porc.