Sos De Grătar Cu Bere Rădăcină

Sos De Grătar Cu Bere Rădăcină
Rețeta sos de grătar cu bere rădăcină este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ketchup, suc de portocale, melasă cu aromă ușoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un sos ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri de porc cu sos de grătar de bere rădăcină, Sandvișuri de pui trase cu sos de grătar cu bere rădăcină, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați în castron. Acoperiți și refrigerați. (Se poate face cu 2 săptămâni înainte; Păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
* Condimentul lichid cu aromă de fum este disponibil la magazinele specialty foods și la multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista