Sos De Grătar Chipotle

Sos De Grătar Chipotle
Sos de gratar Chipotle ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 406 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen, vin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Grătar Maple-Chipotle, Sos De Grătar De Arțar Chipotle, și Sos De Grătar Smokey Chipotle pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cline Ancient Vines Zinfandel ( Magnum). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
# 40 Wine Spectator Top 100 din 2018the 2016 Ancient Vines Zinfandel prezintă căpșuni picante, strălucitoare, cu personaje de cafea și ciocolată. Fructele coapte și taninurile moi fac din aceasta o epocă bogată în acoperirea gurii. Îmbătrânirea pe stejar nou și folosit a conferit acestui vin o calitate subtilă de vanilie care completează frumos notele explozive de fructe. Bucurați-vă acum sau pivniță timp de 5 până la 7 ani.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista