Sos De Curcan Make-Ahead

Sos De Curcan Make-Ahead
Sosul de curcan Make-Ahead necesită aproximativ 5 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 225 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, unt, vin marsala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Make-Ahead curcan și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu-mare. Gâtul de curcan brun în ulei fierbinte, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie si sa se rumeneasca, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se toarnă vinul Marsala și se răzuie și se dizolvă orice bucăți de carne și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Ridicați căldura la mare; gătiți până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă 2 litri de apă rece, frunze de dafin, căței de usturoi și 1/4 uncie ciuperci porcini uscate. Aduceți la foc mic și dați focul la minim. Ca stoc fierbe, degresați și aruncați orice spumă care vine în partea de sus. Acoperiți parțial și fierbeți la foc foarte mic timp de 4-5 ore. Se strecoară solidele și se lasă bulionul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Într-un castron, acoperiți 1/4 uncie porcini uscați cu 1 cană de apă fierbinte; se lasă să se rehidrateze timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți ciupercile din apă și tocați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Încălziți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu și ciupercile brune, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina în ciuperci și unt și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Bateți în bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat și ridicați focul la mediu; aduceți sosul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Reduceți căldura la foc mic și gătiți sosul până se reduce și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă des. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista