Sos De Curcan
Turcia Pan Gravy este un vegetarian rețetă cu 3 porții. Acest sos are 193 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După ce v-ați prăjit curcanul, turnați orice picături de tigaie într-o ceașcă de degresare sau într-un castron mic. Rezervați 2 linguri de grăsime, aruncând restul și adăugați sucurile separate în bulion.
Adăugați grăsimea rezervată în tigaia de prăjire și puneți-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Adăugați șalotul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și frunza de dafin; condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Între timp, faceți o pastă cu untul și făina într-un bol mic; deoparte.
Adăugați bulionul și răzuiți orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se aduce la fierbere și se amestecă amestecul de făină. Se fierbe până când sosul se îngroașă pentru a face un sos, aproximativ 4 până la 5 minute. Reglați condimentele, după gust.
Scoateți și aruncați usturoiul și frunza de dafin.