Sos De Curcan

Sos De Curcan
Sosul de curcan ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, aripi de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți aripile de curcan* într-o tigaie mică și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
CeapăCeapă
6
Adăugați aripile de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
7
Turnați puțină apă în tigaia de prăjire și răzuiți toate bucățile rumenite de pe fund; adăugați acest lucru în oală. Acoperiți totul în oală cu frig
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
apă cu 1 inch și aduceți la fierbere, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Se strecoară solidele și se aruncă. Ștergeți vasul și puneți-l la foc mediu. Topiți untul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați făina. Gatiti acest roux, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Amestecati încet în stoc tensionate fiind atent pentru a lucra în orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
* Nota bucătarului: adăugați și coloana vertebrală și gâtul din curcanul pe care îl grătați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista