Sos De Cremă De Susan
Sosul de cremă de susan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 738 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Cremă, Sos De Cremă, și Sos De Cremă De Vanilie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de metal, combinați gălbenușurile de ou și uleiul de susan; bateți suficient pentru a amesteca.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați și agitați semințele de susan până se rumenesc PAL, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-un blender cu zahărul și se învârte până când semințele sunt măcinate grosier. Întoarceți amestecul în tigaie;adăugați frișcă și lapte. Se amestecă la foc mediu-mare până la opărire (se formează bule la marginea tigaiei, dar amestecul nu fierbe), aproximativ 5 minute.
Amestec bateti crema în amestec gălbenuș de ou, apoi racla înapoi în tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic cu o spatulă flexibilă (silicon sau plastic rezistent la căldură), răzuind fundul și părțile laterale ale tigaiei, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi o lingură de metal cu un strat catifelat, aproximativ 15 minute. Imediat se toarnă amestecul înapoi în castron de metal și cuib în gheață sau apă cu gheață; se amestecă adesea până se răcește, aproximativ 15 minute.
Se toarnă crema printr-o strecurătoare fină într-un alt bol, presând umezeala din semințe; aruncați semințele.
Serviți cremă sau acoperiți și răciți.