Sosul de cremă de roșii este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 412 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cod Cu Sos De Cremă De Roșii, Sos De Cremă De Roșii, și Cod cu sos de cremă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, patrunjelul, busuioculși roșiile în ulei 10 minute, rupând roșiile și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Se amestecă ingredientele rămase; reduceți căldura la minim. Gatiti 15-20 de minute, amestecandocazional, până când sosul este îngroșat. Utilizați sosul imediat sau acoperiți șifrigiderați până la 24 de ore.