Sos De Cremă De Busuioc
Sosul de cremă de busuioc este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 411 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de frunze de busuioc, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Rc cu sos de cremă de busuioc. *****, Tortellini Cu Sos De Cremă De Busuioc, și Fettuccine cu sos de cremă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul și usturoiul. Începeți procesarea și turnați ulei de măsline într-un flux subțire. Procesați timp de aproximativ 40 de secunde sau până când amestecul începe să se emulsioneze.
Adăugați nuci de pin și parmezan, apoi amestecați timp de 1 minut.
Încălziți crema într-o cratiță la foc mic până la fierbere.
Se toarnă 1/2 din smântâna fierbinte în procesor cu pesto de busuioc și se pulsează timp de 20 de secunde pentru a se încorpora.
Se toarnă amestecul înapoi în smântână și se fierbe timp de 5 minute sau până se îngroașă.