Sos De Clementină
Sosul Clementine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 136 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Clementine, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Clementină De Afine, Rață glazurată cu sos de clementină, și Clementine Latte Cotta Cu Sos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți suficient suc din Clementine pentru a măsura 1 cană.
Bateți împreună sucul, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, apoi se fierbe rapid, amestecând, 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în unt până se topește.
Se toarnă într-un castron și se acoperă suprafața cu hârtie de ceară sau pergament. Se răcește la cald, aproximativ 30 de minute.
* Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.