Sos De Clementină

Sos De Clementină
Sosul Clementine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 136 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Clementine, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Clementină De Afine, Rață glazurată cu sos de clementină, și Clementine Latte Cotta Cu Sos De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți suficient suc din Clementine pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
SucSuc
2
Bateți împreună sucul, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, apoi se fierbe rapid, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Se toarnă într-un castron și se acoperă suprafața cu hârtie de ceară sau pergament. Se răcește la cald, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
* Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista