Sos De Ciuperci De Curcan
Sosul de ciuperci de curcan ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 445 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, picături de tigaie de curcan, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, Sos De Curcan Cu Ciuperci-Rozmarin, și Picioare de curcan cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mic și gătiți ciupercile până se rumenesc și untul este limpede, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți ciupercile, tocați-le grosolan și puneți-le deoparte. Ar trebui să rămână aproximativ 1 cană de unt în oala de stoc; bateți făina în unt și gătiți ușor la foc mic până când amestecul de făină devine de culoare maro mahon, aproximativ 20 de minute.
Bateți bulionul de pui; aduceți amestecul la foc mic pentru a îngroșa bulionul.
Turnați picăturile de curcan într-o cratiță, apoi gătiți și amestecați ceapa și țelina în picături la foc mediu-mic până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute. Amestecați picăturile și legumele în bulionul îngroșat. Aduceți sosul la fierbere ușoară, reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute pentru a amesteca aromele. Se amestecă ciupercile tocate, apoi se condimentează după gust cu sare, piper negru și piper cayenne.