Sos De Ciuperci

Sosul de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 29 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ciuperci, frunze de dafin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie de sote, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu.
Adăugați ciuperci feliate; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și topiți .
Adăugați șalotă; gatiti si amestecati pana devine translucid.
Adăugați ciuperci și gătiți până se înmoaie.
Adăugați cimbru, frunze de dafin și vin roșu. Reduce.
Într-un castron mic, dizolvați săgeata în 1/4 cană de bulion rece de vită. Se amestecă bulionul rămas în sos și se aduce la fierbere.
Se amestecă amestecul de săgeată și se amestecă până se îngroașă.
Adăugați ciuperci rezervate. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat și sare.