Sos de cireșe de vin roșu pentru carne
Sosul de cireșe de vin roșu pentru carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, coajă de portocală, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Spaghete și sos de carne cu ciuperci și vin roșu, File De Somon Cu Sos Cremos De Vin Alb / Carne De Crab, și Cotlet de porc cu vin și sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, fierbeți câteva șalote feliate și cireșe în ulei de măsline până când șalotele încep să se rumenească.
Se amestecă în vin roșu, coajă de portocală, zahăr și suc de portocale și un vârf de sare. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Lasă să se răcească ușor. Lingurați peste pui sau miel și presărați cimbru proaspăt tocat și piper negru.