Sos de ceapă prăjită cu ardei roșu și Vidalia
Nevoie de un sos vegetarian? Sosul de ceapă prăjită cu ardei roșu și Vidalian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, ardeiul gras, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cârnați De Ardei Cu Slănină Afumată Și Marmeladă De Ceapă Vidaliană, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Tăiați 1 jumătate de ceapă; deoparte.
Tăiați ceapa rămasă pe jumătate în felii.
Așezați feliile de ceapă și jumătățile de ardei gras, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu antiaderentă; stropiți cu ulei și presărați sare.
Se fierbe la 5 inci de la căldură aproximativ 10 minute sau până când ardeiul gras pare blister.
Așezați jumătățile de ardei gras într-o pungă de congelator cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți jumătățile de ardei gras și tăiați o jumătate. Rezervați ardeiul gras tăiat cubulețe și jumătatea rămasă. Tăiați ceapa prăjită și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa crudă tăiată cubulețe rezervată și sotati 10 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă făina; gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul de făină este de culoare caramel. Se amestecă bulionul de pui și condimentul creol. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă.
Procesați amestecul de sos și jumătate de ardei gras rezervat într-un blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Combinați amestecul de sos, ardeiul gras prăjit rezervat cubulețe, ceapa prăjită cubulețe, busuiocul și ardeiul negru.