Sos De Carne Consistent
Sosul de carne consistent necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 256 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $2.54 pe portie. Un amestec de rotund măcinat, pătrunjel, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sos De Carne Italian Consistent, Plăcintă Consistentă Cu Carne, și Plăcintă Consistentă Cu Carne.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez mare; gătiți la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Întoarceți amestecul de carne la cuptorul olandez; adăugați roșii și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 35 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați pătrunjel; gatiti 5 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Lingura 1 1/2 cani sos în fiecare din 5 etichetate grele, zip-top pungi de plastic. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 3 luni.