Sos De Caramel Bere-Portocaliu

Sos De Caramel Bere-Portocaliu
Sosul de Caramel de bere-portocaliu durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca sos. Un amestec de extract de vanillan, coajă de portocală, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de minunat. Încearcă Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, Provocarea brutarilor îndrăzneți: Vanilla Bean & Blood Orange Panna Cotta cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și Cardamom portocaliu alune ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel portocaliu sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți berea, cardamomul și coaja de portocală la fierbere ușoară într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați untul și zahărul brun și gătiți, amestecând numai dacă amestecul pare să fiarbă, până când este gros și siropos, 10 până la 12 minute. Pentru a testa coacerea, aruncați un pic de caramel într-un castron cu apă rece. Ar trebui să formeze o minge moale; dacă nu, continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecați încet smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Îndepărtați cardamomul și coaja de portocală cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6
Lăsați caramelul să se răcească ușor, apoi transferați într-un borcan mic. Se da la frigider pana la 2 saptamani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Fotografie de Lisa Shin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista