Sos De Caramel Bere-Portocaliu

Sos De Caramel Bere-Portocaliu
Sosul de Caramel de bere-portocaliu durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca sos. Un amestec de extract de vanillan, coajă de portocală, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de minunat. Încearcă Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, Provocarea brutarilor îndrăzneți: Vanilla Bean & Blood Orange Panna Cotta cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și Cardamom portocaliu alune ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel portocaliu sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți berea, cardamomul și coaja de portocală la fierbere ușoară într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați untul și zahărul brun și gătiți, amestecând numai dacă amestecul pare să fiarbă, până când este gros și siropos, 10 până la 12 minute. Pentru a testa coacerea, aruncați un pic de caramel într-un castron cu apă rece. Ar trebui să formeze o minge moale; dacă nu, continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați încet smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Îndepărtați cardamomul și coaja de portocală cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6
Lăsați caramelul să se răcească ușor, apoi transferați într-un borcan mic. Se da la frigider pana la 2 saptamani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Fotografie de Lisa Shin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista