Sos De Broccoli Rabe

Sos De Broccoli Rabe
Sosul Rabe de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșiile și sucurile lor, uleiul de măsline, pastele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Rabe de Broccoli înăbușite cu sos picant de roșii, Paste Cu Păstârnac, Rabe De Broccoli Și Sos De Curcan Prăjit, și Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Rabe de Broccoli peste cartofi cu sos Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare se încălzește 3 linguri de ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, apoi usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Lăsați-le să se înmoaie, dar nu se rumenesc. Se toacă aproximativ Raba de broccoli și se adaugă în tigaie. Condimentează cu sare și aruncă cu ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/4 cană apă de gătit pentru paste și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Lăsați să gătească 2 minute, apoi împingeți pe 1 parte a tigaiei și adăugați roșiile pe cealaltă parte. Reduceți roșiile timp de 2 minute, apoi aruncați împreună cu rabe de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pastele fierte, un vârf de fulgi de chili și o picătură de ulei de măsline. Radeți niște Pecorino di Roma pe paste și aruncați pentru a acoperi timp de 1 minut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PecorinoPecorino
7
Împărțiți uniform între 6 boluri calde de paste, radeți mai multă brânză peste fiecare bol și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista