Sos De Arahide Olandez Din Vestul Indiei

Sos De Arahide Olandez Din Vestul Indiei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de arahide din vestul Indiei Olandeze. O porție conține 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Boka Dushi (Kebab De Pui Olandez Din Vestul Indiei), Snapper la grătar din vestul Indiei franceze cu sos de capere, și Cartofi dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și untul de arahide într-o cratiță mică; gatiti la foc mic 5 minute sau pana se omogenizeaza, amestecand cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă amestecul de unt de arahide într-un castron; amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista