Sosul de arahide curry roșu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian sos. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Cel Mai Bun Curry Thailandez-Sos De Arahide, și Pui cu sos de Curry de arahide.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Addnext 3 ingrediente; saut 2 minute.
3
Adaugăpastă de curry; se amestecă 1 minut.
4
Bateți în arahide, apoi următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când se reduce la 2 căni, amestecând și adăugând bulion după cum este necesar, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți de la căldură; rece. Se amestecă sucul de lămâie. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.Reîncălziți, subțierea cu bulion.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.