Sos de ananas de stafide pentru șuncă
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul de ananas de stafide pentru șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de jeleu de coacăze, stafide, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Stafide De Ananas, Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, și Ananas Stafide Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de ananas cu amidon de porumb într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați pudra uscată de muștar, jeleul de coacăz roșu, stafidele și ananasul. (Bucăți de jeleu se vor dizolva pe măsură ce amestecul se încălzește.) Aduceți sosul la fiert, amestecând constant și fierbeți până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Păstrați stafidele amestecate în sos în timp ce se gătește, astfel încât să nu ardă.