Sos De Afine Jeleu

Sos De Afine Jeleu
Sosul de afine jeleu este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Un amestec de băț de scorțișoară, afine, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos jeleu de afine-ghimbir, Stive de sos de afine jeleu de portocale 'n' , și Sos de afine jeleu cu Grand Marnier.

Instrucțiuni

1
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură și puneți-l deoparte. Dacă intenționați să desfaceți sosul de afine, pulverizați un bol de 1-1/2 căni, ramekin sau matriță decorativă cu spray de gătit și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
2
Combinați afinele, zahărul, 1/2 cană de apă și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când boabele încep să se destrame și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară și turnați amestecul de afine în strecurătoare. Clătiți cratița și lăsați-o deoparte. Folosind o spatulă de cauciuc, împingeți solidele de afine și răzuiți partea inferioară a filtrului până când tot lichidul a fost extras; puneți lichidul deoparte. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.) Aruncați conținutul filtrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă restul de 1/4 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați gelatina uniform pe suprafață și lăsați-o să stea netulburată până se înmoaie, aproximativ 3 minute (va începe să pară ondulată și încrețită).Întoarceți lichidul de afine strecurat în tigaia curată și amestecați amestecul de gelatină și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AfineAfine
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se pune la foc mic și se bate continuu până când gelatina s-a dizolvat și nu se mai simte granulată, aproximativ 2 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă sau gelatina nu se va fixa corect.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați amestecul în matrița pregătită și dați-l la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore. Pentru a se desface, înmuiați matrița în apă caldă (nu fierbinte) timp de aproximativ 10 secunde. Treceți vârful unui cuțit sau al unei spatule de cauciuc între sosul jeleu și matriță pentru a slăbi marginile, apoi inversați pe un vas de servit. Reveniți la frigider pentru a reface dacă este necesar, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista