Sos De Afine Cu Vin Roșu Condimentat
Sosul de afine cu vin roșu condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 129 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, nucșoară măcinată, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin Condimentat Cu Afine Albe Cu Aragaz Lent, Carne De Vită Condimentată În Sos De Vin Roșu, și Somon Cu Sos De Vin Roșu Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați afine, zahăr, vin, sirop, melasă, ghimbir, coajă de portocală, scorțișoară, sare, nucșoară și ienibahar într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand boabele incep sa apara, aproximativ 5 minute. Apăsați fructele de pădure pe partea laterală a tigaiei cu lingura de lemn și continuați să gătiți până când fructele de pădure s-au descompus și sosul se îngroașă până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute. Reglați consistența cu apă după cum este necesar.
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider. Poate fi servit rece sau reîncălzit.