Sosul de afine cu caise, stafide și portocale este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos de afine cu caise și Splenda, Sos De Afine Cu Caise Uscate, și Fulgi De Ovăz Cu Caise Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați sucul de portocale, apa, afinele, zahărul, caisele, stafidele și coaja de portocală. Se amestecă constant până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până când afinele au izbucnit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Afine
Coaja De Portocala
Caise
Stafide
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte, înainte de a servi la rece.