Sosul Cumberland este un fără gluten și vegetarian sos. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, coajă de lămâie, vin de port și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Sos Cumberland, Medalioane de porc cu sos Cumberland, și Cotlete de porc cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați jeleu și următoarele 5 ingrediente; gătiți la foc mediu, amestecând des, până se topește jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
3
Adăugați vin; se fierbe, neacoperit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Serviți cald. Acoperiți și păstrați la frigider până la 5 zile.