Sos cremos de iaurt cu muștar

Sos cremos de iaurt cu muștar
Sosul cremos de iaurt cu muștar este un mic dejun care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 73 de calorii . Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de usturoi, iaurt grecesc, muștar maro picant și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt verdeață de muștar cu sos cremos de muștar , amestec de legume cu sos de miere-iaurt-muștar și frigărui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt de măsline negre .

Instrucțiuni

1
Amestecați muștarul, iaurtul și pudra de usturoi într-un castron până la o culoare uniformă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l la frigider cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
Cereale MueslixCereale Mueslix
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Revista