Sos Cremos De Grătar

Sos Cremos De Grătar
Sos cremos gratar scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 91 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, maioneză, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sinucidere Hrean Gratar Sos De Scufundare, Pui ars cu sos Sriracha barbecue Dipping, și Turcia oferte cu sos de afine gratar scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți împreună sosul de grătar, maioneza și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De GrătarSos De Grătar
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Serviți cu nuggeturi de pui sau kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Zinfandel și roscifto wine sunt alegerile mele de top pentru Barbecue. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Francis Old Vines Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista