Sos Cremos De Gorgonzola
Pansamentul cremos de Gorgonzola este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, cățelul de usturoi, oțetul de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Salată de pană Iceberg cu sos cremos de Gorgonzola, Pâine de porumb și pansament Gorgonzola, și Verdeață cu pansament Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Se răcește până este gata de servit.
* Brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi poate fi înlocuită cu brânza ricotta parțial degresată, iar brânza albastră poate fi înlocuită cu brânza Gorgonzola.
** Servirea acestui pansament cu verdeață mixtă de salată acoperită cu pere feliate și căpșuni va reduce procentul total de grăsime pe porție.