Sos Cremos De Gorgonzola

Sos Cremos De Gorgonzola
Pansamentul cremos de Gorgonzola este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, cățelul de usturoi, oțetul de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Salată de pană Iceberg cu sos cremos de Gorgonzola, Pâine de porumb și pansament Gorgonzola, și Verdeață cu pansament Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Se răcește până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
* Brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi poate fi înlocuită cu brânza ricotta parțial degresată, iar brânza albastră poate fi înlocuită cu brânza Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta Cu Conținut Scăzut De GrăsimiBrânză Ricotta Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Brânză De Vaci Cu Conținut Scăzut De GrăsimiBrânză De Vaci Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
GorgonzolaGorgonzola
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
3
** Servirea acestui pansament cu verdeață mixtă de salată acoperită cu pere feliate și căpșuni va reduce procentul total de grăsime pe porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista