Sos Ceci (năut) cu Penne

Sos Ceci (năut) cu Penne
Sosul Ceci (năut) cu Penne este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 920 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Rețete similare includ Pastan E Ceci (Pastan și năut), Pastan E Ceci (paste cu năut), și Pastan e ceci (Pastan și năut).

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare sau cuptor olandez mediu, adăugați ceapa, usturoiul, Fresno chile, rozmarinul, frunza de dafin, sarea și piperul și gătiți să se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Între timp, adăugați aproximativ 2/3 din năut într-un robot de bucătărie, apoi pulsați rapid în bucăți fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați nautul tocat mărunt și nautul întreg rămas în tigaie și încălziți. Se amestecă bulionul și roșiile. Rupeți roșiile întregi și fierbeți sosul pentru a se îngroșa puțin. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
NăutNăut
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Reîncălziți la foc moderat și amestecați ocazional.
5
Aduceți apă la fiert pentru paste, sareți apa și gătiți la al dente. Rezervați o ceașcă de apă de paste cu amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
SareSare
6
Scurgeți pastele și puneți-le înapoi în oala fierbinte și aruncați cu sosul și câtă apă cu amidon trebuie să combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Serviți pastele în boluri puțin adânci, acoperite cu un strop de ulei de măsline extravirgin și presărați brânză Pecorino și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
PecorinoPecorino
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista