Sos Ceci (năut) cu Penne
Sosul Ceci (năut) cu Penne este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 920 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Rețete similare includ Pastan E Ceci (Pastan și năut), Pastan E Ceci (paste cu năut), și Pastan e ceci (Pastan și năut).
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare sau cuptor olandez mediu, adăugați ceapa, usturoiul, Fresno chile, rozmarinul, frunza de dafin, sarea și piperul și gătiți să se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Între timp, adăugați aproximativ 2/3 din năut într-un robot de bucătărie, apoi pulsați rapid în bucăți fine.
Adăugați nautul tocat mărunt și nautul întreg rămas în tigaie și încălziți. Se amestecă bulionul și roșiile. Rupeți roșiile întregi și fierbeți sosul pentru a se îngroșa puțin. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Reîncălziți la foc moderat și amestecați ocazional.
Aduceți apă la fiert pentru paste, sareți apa și gătiți la al dente. Rezervați o ceașcă de apă de paste cu amidon chiar înainte de scurgere.
Scurgeți pastele și puneți-le înapoi în oala fierbinte și aruncați cu sosul și câtă apă cu amidon trebuie să combinați.
Serviți pastele în boluri puțin adânci, acoperite cu un strop de ulei de măsline extravirgin și presărați brânză Pecorino și pătrunjel.