Sos Cald De Mure Peste Sorbet De Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sosul cald de mure peste sorbetul de Mango. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 228 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mure, gingersnaps, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Lapte Cu Sos Cald De Mure, Terină tropicală congelată cu sos de Mango-mure, și Sorbet De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește peste sorbet;se presară cu ghimbir.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Sorbet de Mango Hagen-Dazs.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul congelat poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "