Sos Bogat De Fudge Fierbinte

Sos Bogat De Fudge Fierbinte
Sosul bogat de Fudge fierbinte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 28 și costă 32 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte Bogat Și Decadent Fără Lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați smântâna și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați zaharurile și sarea; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul, aproximativ 4 minute. Se amestecă cacao și siropul de porumb; gatiti si amestecati timp de 3 minute sau pana se amesteca cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați ciocolată; gatiti si amestecati 3-4 minute mai mult sau pana cand ciocolata se topeste. Reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 12-16 minute sau până când se atinge grosimea dorită, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Se ia de pe foc; se amestecă extractele. Se răcește ușor.
5
Se servește cald peste înghețată. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista