Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sosul Baby Portobellan Alfredo. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de brânză, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Portobella Ciuperci Burger, Burgeri Portobella Proaspeți De Fermă, și Paste cu vinete, Portobella și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați ciupercile, ceapa și usturoiul într-un blender până când amestecul este curățat. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati pasta de ciuperci in untul topit pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Topiți încă 2 linguri de unt într-o cratiță separată la foc mediu; presărați treptat făina în untul topit, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți jumătate și jumătate în pasta de făină; gătiți și amestecați până când sosul este gros și neted, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți amestecul de ciuperci în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat puțin mai mult, aproximativ 10 minute. Se amestecă brânza în sos; gatiti pana se topeste branza, 2 pana la 3 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.