Sos Baby Portobella Alfredo

Sos Baby Portobella Alfredo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sosul Baby Portobellan Alfredo. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de brânză, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Portobella Ciuperci Burger, Burgeri Portobella Proaspeți De Fermă, și Paste cu vinete, Portobella și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați ciupercile, ceapa și usturoiul într-un blender până când amestecul este curățat. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati pasta de ciuperci in untul topit pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Topiți încă 2 linguri de unt într-o cratiță separată la foc mediu; presărați treptat făina în untul topit, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți jumătate și jumătate în pasta de făină; gătiți și amestecați până când sosul este gros și neted, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți amestecul de ciuperci în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat puțin mai mult, aproximativ 10 minute. Se amestecă brânza în sos; gatiti pana se topeste branza, 2 pana la 3 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista