Sos Aji Peruvian
Rețeta sosului Aji Peruvian este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, salată iceberg, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), Sos verde Peruvian de scufundare (sos akan Aji Amarillo), și Burgeri de curcan Peruvian cu sos Aji.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din jalapenos. Folosind clești, țineți ardeii peste un arzător de aragaz și rotiți până la prăjit, aproximativ 1 minut. Delicios, dar nu este necesar.
Slam capul de salata verde în jos pe partea contra stem în jos. Trageți de tulpină pentru a îndepărta inima și aruncați-o. Rupeți capul de salată - nu fi blând!
Așezați salata verde și unul sau doi dintre jalapenos prăjiți într-un blender sau un robot de bucătărie mare. Amestecați la viteză mică până când jalapenos sunt plăcut măcinate.
Adăugați maioneza și pulsați până se amestecă. Amestecați treptat în cuburi de pâine până obțineți o consistență groasă, dar totuși turnabilă. Dacă devine prea gros, adăugați mai multă maioneză. Gustați și amestecați mai mulți ardei, dacă doriți.
Puneți într-o sticlă de stoarcere și serviți cu mâncărurile preferate, cum ar fi Saltado De Pollo, sau pur și simplu înmuiați pâinea în ea.