Sorg Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Porumbul caramel de sorg ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de sorg, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorg Caramel Mere, Sorg cu porumb de vară, roșii și tarhon, și Porumb Puf Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Așezați floricele, slănina și alunele într-un castron mare ușor uns.
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Se amestecă zahărul brun și următoarele 2 ingrediente; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe, fără agitare, 4 minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 24
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Se toarnă amestecul de sorg peste amestecul de floricele și se amestecă până se acoperă. Împărțiți între 2 tigăi de jeleu de 15 x 10 inci unse ușor și întindeți-le într-un strat subțire.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 45 de minute). Rupe în bucăți.
Notă: pentru o textură mai puțin aglomerată, amestecați floricelele constant timp de 5 minute după scoaterea din cuptor.