Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Porumbul caramel de sorg ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de sorg, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorg Caramel Mere, Sorg cu porumb de vară, roșii și tarhon, și Porumb Puf Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați floricele, slănina și alunele într-un castron mare ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Se amestecă zahărul brun și următoarele 2 ingrediente; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe, fără agitare, 4 minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
5
Se toarnă amestecul de sorg peste amestecul de floricele și se amestecă până se acoperă. Împărțiți între 2 tigăi de jeleu de 15 x 10 inci unse ușor și întindeți-le într-un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Sorg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
6
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 45 de minute). Rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Notă: pentru o textură mai puțin aglomerată, amestecați floricelele constant timp de 5 minute după scoaterea din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat