Sorbetto De Lămâie-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sorbetto de lămâie-ghimbir. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de apă, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Clementine Sorbetto, Ciocolată Sorbetto, și Cireșe Dulci Sorbetto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea. Se răcește complet.
Radeți ghimbirul; așezați ghimbirul pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Adunați marginile cheesecloth împreună; strângeți punga de cheesecloth peste un castron mic pentru a măsura 1 lingură de suc de ghimbir.
Combinați amestecul de zahăr, sucul de ghimbir și sucul de lămâie într-un castron mare.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetto într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.