Blackberry vin Sorbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 141 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin de mure, afine, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sorbet De Mure, Sorbet De Mure, și Sorbet De Mure.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 3 ingrediente si 1 cana de apa intr-o cratita mica la foc mediu, amestecand ocazional, 3 minute sau doar pana se dizolva zaharul. Umpleți un castron mare cu gheață; puneți cratița în gheață și lăsați să stea, amestecând ocazional amestecul de vin, până la rece (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Vin
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele vor varia.) Lingurați sorbetul într-un recipient etanș; acoperiți și congelați cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Cremă
Gheață
3
Combinați murele și următoarele 5 ingrediente; aruncați ușor. Acoperiți și răciți până la 2 ore.