Sorbet De Var Cheie
Sorbetul cheie de var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 3 și costă $ 2.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conserve cheie de var, coajă de var, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, conservele și 1 cană de sodă într-o cratiță medie și amestecați la foc mic până când zahărul și conservele se topesc.
Adăugați suc de citrice și coajă. Se amestecă sifonul rămas, se trece într-un recipient curat, acoperit și se răcește bine, 2 până la 3 ore.
Întoarceți amestecul în producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorilor sau până când amestecul atinge consistența unei nămoluri ferme. Întoarceți amestecul în recipientul acoperit și întăriți-l în congelator cu 1 oră înainte de servire.
Dacă sorbetul trebuie ținut înghețat mai mult de 2 ore, treceți de la congelator la frigider timp de aproximativ o jumătate de oră înainte de servire. Dacă ți-ar plăcea un sorbet mai asertiv, dublează cantitatea de coajă de citrice.