Sorbet De Orchata De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de Orchata de arahide. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 541 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Un amestec de unt de arahide, boabe de cafea, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Sorbet de arahide și cocs, Sorbet De Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, măcinați orezul, migdalele și scorțișoara într-o pulbere grosieră.
Adăugați într-un castron mediu cu cafea și 2 1/2 căni de apă. Se amestecă până când toate ingredientele sunt acoperite cu apă, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 8 până la 12 ore.
Transferați conținutul bolului în blender și amestecați până când amestecul pare alb și cremos.
Se toarnă într-un castron mare printr-o strecurătoare cu ochiuri fine căptușită cu pânză de brânză. Se amestecă 1 1/2 căni de apă. Clătiți blenderul.
În blenderul clătit, combinați untul de arahide, zahărul și două căni de lapte de orez-migdale. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă sare după gust. Putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
Transferați la congelator pentru a seta câteva ore.
Diluați laptele de orez-migdale rămas cu apă și adăugați zahăr brun și sare după dorință pentru a servi ca orchata.
Lăsați sorbetul să se înmoaie pe blat timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.