Sorbet de nucă de cocos Lychee cu Mango și var
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 240 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mango copt ferm, litchi în sirop, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Șerbet Buko Lychee (Sorbet de nucă de cocos și Lychee), Sorbet răcoritor de litchi și tei, și Sorbet De Nucă De Cocos Lychee.
Instrucțiuni
Scurgeți litchi, rezervând sirop, apoi lychees pur și simplu, cremă de nucă de cocos, 1/4 cană sirop și 2 1/2 linguri suc de lămâie într-un blender până la omogenizare. Înghețați în aparatul de înghețată.
În timp ce sorbetul se agită, aruncați împreună mango, coaja și sucul de lămâie rămas după gust (1/2 până la 1 lingură).
Serviți linguri de sorbet peste felii de mango.