Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat

Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat
Sorbetul de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat este un fără gluten desert. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior amar, fasole de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce strat tort cu crema de branza glazura si fistic confiate, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: producător de înghețată, pahare martini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Combinați sucul de mandarină, zahărul și Campari dacă utilizați într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând la foc mic până se dizolvă zahărul. Răciți amestecul la frigider timp de aproximativ 20 de minute, apoi procesați sorbetul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
CampariCampari
SorbetSorbet
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Amestecați zahărul, 1 lingură de apă și sarea împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați fisticul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4
Întindeți fisticul pe foaia de copt pregătită și coaceți până când nucile sunt aurii și crocante, aproximativ 8 minute. Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați grosolan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1
Așezați crema într-un castron mic. Folosiți un cuțit pentru a răzui fasolea din păstăi în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați păstaia goală și dați-o la frigider până când este gata de utilizare.
3
Pentru a servi, turnați 2 linguri de cremă de vanilie într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
ArahideArahide
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Adăugați o lingură de sorbet și garnisiți cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
SorbetSorbet
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista