Sorbet De Afine
Sorbetul de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 110 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de afine, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sorbet De Afine-Ghimbir, Sorbet De Ghimbir-Afine, și Sorbet De Afine Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți zahărul, 1 cană de apă și lavanda, dacă folosiți, la fierbere.
Se adaugă sare și se fierbe 2 minute.
Transferați siropul de zahăr într-un castron metalic și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară și se aruncă lavanda.
Într-un blender, sirop de zahăr pur, afine și suc de lămâie. Se strecoară și se aruncă semințele și pielea. Acoperiți și răciți amestecul de sorbet cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un vas sigur pentru congelator, acoperiți și congelați până se întărește, cel puțin 1 oră și până la noapte.