Sopes

Sopes
Sopes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, usturoi, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), Sopes, și Sopes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F și tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți masa harina într-un castron mare, turnați în apă și intrați acolo cu mâinile, frământând până când aveți un aluat uniform. Ar trebui să dureze doar un minut sau două. Vrei un aluat frumos și umed, așa că lucrează în puțină apă caldă dacă este uscat. Dacă este lipicios, lucrați într-un pic mai mult masa harina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rupeți aluatul în patru bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Puneți bilele pe o farfurie sau pe o tăietură și acoperiți-le cu folie de plastic pentru a împiedica aluatul să se usuce. Pe rând, rulați-le cu un știft sau o sticlă de vin curată până când au un cerc subțire de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Ungeți puțin din uleiul vegetal pe o tigaie sau comal și încălziți-l la foc mediu-mare până când este bun și fierbinte. Adăugați cu grijă primul sope și gătiți-l până când apar mici blistere maronii pe fund, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți-l cu o spatulă și gătiți încă 30 până la 45 de secunde. Întoarceți-l din nou, numărați până la 10 și transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop. Păstrați-l cald în cuptor. Repetați cu restul de 3 Sope (adăugând puțin mai mult ulei dacă trebuie) și păstrați-le la cuptor până când sunteți gata să le serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se toarnă câteva linguri de ulei într-o tigaie și se adaugă chile, usturoiul și ceapa. Setați tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați huitlacoche (sau ciuperci) împreună cu un vârf bun de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când huitlacoche este încălzit, aproximativ 5 minute (sau până când ciupercile sunt puțin rumenite și fierte, aproximativ 10 minute). Scoateți amestecul de pe foc și amestecați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Aranjați-vă sopele pe un platou. Acoperiți cu un strat subțire de roșii prăjite-Salsa Chile de Arbol, huitlacoche sau ciuperci, o picătură de crema fresca și o stropire de queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Queso FrescoQueso Fresco
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Serviți salsa rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Preîncălziți cazanul.
11
Puneți roșiile pe o foaie de copt și fierbeți până când roșiile sunt frumoase și carbonizate, 10 până la 12 minute. Scoateți roșiile, lăsați-le să se răcească doar până când le puteți manipula, alunecați pielea și tăiați miezurile dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Transferați roșiile într-un castron mare (nu îndrăzniți să uitați sucul de roșii care s-a scurs și s-a redus la măreție pe foaia de copt), apoi tocați-le aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
În timp ce roșiile se fierb, încălziți o tigaie uscată la foc mediu și prăjiți ardeii iute (în loturi, dacă este necesar), răsturnându-i ocazional, până când încep să fumeze, aproximativ 5 minute. Puneți-le deoparte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Puneți uleiul de măsline, usturoiul și ceapa într-o cratiță, puneți-l la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
15
Adăugați ardeii prăjiți, roșiile și 2 căni de apă, aduceți la foc mic și gătiți încă 12 minute, astfel încât aromele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
16
Lasă-l să se răcească puțin.
17
Transferați cu grijă amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați cilantro, sare și piper și piure până când amestecul este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
19
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri medii într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit. Păstrați salsa la frigider, bine acoperită, timp de până la o săptămână sau la congelator timp de o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista