Sopes

Sopes
Sopes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, usturoi, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), Sopes, și Sopes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F și tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți masa harina într-un castron mare, turnați în apă și intrați acolo cu mâinile, frământând până când aveți un aluat uniform. Ar trebui să dureze doar un minut sau două. Vrei un aluat frumos și umed, așa că lucrează în puțină apă caldă dacă este uscat. Dacă este lipicios, lucrați într-un pic mai mult masa harina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Rupeți aluatul în patru bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Puneți bilele pe o farfurie sau pe o tăietură și acoperiți-le cu folie de plastic pentru a împiedica aluatul să se usuce. Pe rând, rulați-le cu un știft sau o sticlă de vin curată până când au un cerc subțire de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Ungeți puțin din uleiul vegetal pe o tigaie sau comal și încălziți-l la foc mediu-mare până când este bun și fierbinte. Adăugați cu grijă primul sope și gătiți-l până când apar mici blistere maronii pe fund, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți-l cu o spatulă și gătiți încă 30 până la 45 de secunde. Întoarceți-l din nou, numărați până la 10 și transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop. Păstrați-l cald în cuptor. Repetați cu restul de 3 Sope (adăugând puțin mai mult ulei dacă trebuie) și păstrați-le la cuptor până când sunteți gata să le serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se toarnă câteva linguri de ulei într-o tigaie și se adaugă chile, usturoiul și ceapa. Setați tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați huitlacoche (sau ciuperci) împreună cu un vârf bun de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când huitlacoche este încălzit, aproximativ 5 minute (sau până când ciupercile sunt puțin rumenite și fierte, aproximativ 10 minute). Scoateți amestecul de pe foc și amestecați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Aranjați-vă sopele pe un platou. Acoperiți cu un strat subțire de roșii prăjite-Salsa Chile de Arbol, huitlacoche sau ciuperci, o picătură de crema fresca și o stropire de queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Queso FrescoQueso Fresco
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Serviți salsa rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Preîncălziți cazanul.
11
Puneți roșiile pe o foaie de copt și fierbeți până când roșiile sunt frumoase și carbonizate, 10 până la 12 minute. Scoateți roșiile, lăsați-le să se răcească doar până când le puteți manipula, alunecați pielea și tăiați miezurile dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Transferați roșiile într-un castron mare (nu îndrăzniți să uitați sucul de roșii care s-a scurs și s-a redus la măreție pe foaia de copt), apoi tocați-le aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
În timp ce roșiile se fierb, încălziți o tigaie uscată la foc mediu și prăjiți ardeii iute (în loturi, dacă este necesar), răsturnându-i ocazional, până când încep să fumeze, aproximativ 5 minute. Puneți-le deoparte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Puneți uleiul de măsline, usturoiul și ceapa într-o cratiță, puneți-l la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Adăugați ardeii prăjiți, roșiile și 2 căni de apă, aduceți la foc mic și gătiți încă 12 minute, astfel încât aromele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
16
Lasă-l să se răcească puțin.
17
Transferați cu grijă amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați cilantro, sare și piper și piure până când amestecul este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
19
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri medii într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit. Păstrați salsa la frigider, bine acoperită, timp de până la o săptămână sau la congelator timp de o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista