Sopapillas
Sopapillas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 182 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de apă caldă, ulei de arahide, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sopapillas, Sopapillas, și Mini Sopapillas.
Instrucțiuni
Cerneti ingredientele uscate impreuna intr-un bol mare de amestecare.
Adăugați scurtarea și apa, lucrați-le cu mâinile pentru a face un aluat moale și flexibil.
Adăugați mai multă apă, 1 linguriță la un moment dat, dacă aluatul se simte prea uscat. Adunați aluatul într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic.
Puneți aluatul la frigider și răciți cel puțin 1 oră, astfel încât să se întărească puțin și să fie mai ușor de rulat și tăiat. (Aluatul poate fi preparat cu 1 zi înainte, refrigerat.)
Desfaceți bila de aluat și puneți-o pe o suprafață ușor făinată, tăiată în jumătate. Cu un sucitor cu făină, rotiți fiecare bucată de aluat într-un cerc, cu o grosime de aproximativ 1/4 inci. Folosind un cuțit sau un tăietor de pizza, tăiați aluatul în triunghiuri așa cum ați face o pizza. Ar trebui să terminați cu 6 sau 8 triunghiuri pe cerc.
Încălziți 2 inci de ulei la 375 grade F într-o tigaie grea sau oală adâncă la foc mediu-mare.
Prăjiți câteva dintre sopapile la un moment dat, urmărind menținerea temperaturii uleiului. Pe măsură ce sopapilele se umflă și se ridică la suprafață, întoarceți-le cu o lingură cu fante, skimmer sau bețișoare; aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Îndepărtați cu grijă sopapilele din ulei și scurgeți-le pe mai multe straturi de prosoape de hârtie sau o pungă de hârtie maro. Se răcește ușor.
Serviți fierbinte cu miere sau zahăr de scorțișoară.