Somon și Chanterelles coapte în pergament

Somon și Chanterelles coapte în pergament
Somonul și galbenele coapte în pergament necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praz, ciuperci chanterelle, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament.

Instrucțiuni

1
Tăiați patru dreptunghiuri de 13 x 15 inci de pergament sau folie de gătit. Îndoiți fiecare dreptunghi în jumătate transversal; începând de la pliere, tăiați o jumătate de inimă de 7 inci lățime și 13 inci lungime. Deschideți fiecare și așezați-vă plat. Împărțiți prazul în mod egal între inimi, îngrămădindu-le pe jumătate din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Clătiți somonul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Așezați o bucată pe fiecare movilă de praz. Sus în mod egal cu chanterelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Stropiți fiecare teanc cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și 1 lingură de vin; se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Îndoiți jumătate goală din fiecare inimă de pergament peste stiva de pește și legume, astfel încât marginile tăiate să se întâlnească uniform. Îndoiți și pliați marginile pachetelor pentru a sigila: începând din partea de sus a inimii, pliați o secțiune de margine de 1/2 inch în sus și înăuntru; ținând această secțiune în jos, pliați următoarea secțiune în sus și înăuntru, ușor suprapusă mai întâi pentru a forma o încrețire. Continuați să pliați și să pliați marginea până ajungeți la baza inimii; punct de răsucire pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați pachetele pe o foaie de copt de 14 x 16 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când un termometru introdus prin pergament în centrul peștelui ajunge la 140, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Așezați fiecare pachet pe o farfurie. Deschideți la masă, având grijă să evitați aburul.
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
10
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista