Somon și Chanterelles coapte în pergament
Somonul și galbenele coapte în pergament necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praz, ciuperci chanterelle, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament.
Instrucțiuni
Tăiați patru dreptunghiuri de 13 x 15 inci de pergament sau folie de gătit. Îndoiți fiecare dreptunghi în jumătate transversal; începând de la pliere, tăiați o jumătate de inimă de 7 inci lățime și 13 inci lungime. Deschideți fiecare și așezați-vă plat. Împărțiți prazul în mod egal între inimi, îngrămădindu-le pe jumătate din fiecare.
Clătiți somonul și uscați-l.
Așezați o bucată pe fiecare movilă de praz. Sus în mod egal cu chanterelles.
Stropiți fiecare teanc cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și 1 lingură de vin; se presară generos cu sare și piper.
Îndoiți jumătate goală din fiecare inimă de pergament peste stiva de pește și legume, astfel încât marginile tăiate să se întâlnească uniform. Îndoiți și pliați marginile pachetelor pentru a sigila: începând din partea de sus a inimii, pliați o secțiune de margine de 1/2 inch în sus și înăuntru; ținând această secțiune în jos, pliați următoarea secțiune în sus și înăuntru, ușor suprapusă mai întâi pentru a forma o încrețire. Continuați să pliați și să pliați marginea până ajungeți la baza inimii; punct de răsucire pentru a vă asigura.
Transferați pachetele pe o foaie de copt de 14 x 16 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când un termometru introdus prin pergament în centrul peștelui ajunge la 140, aproximativ 10 minute.
Așezați fiecare pachet pe o farfurie. Deschideți la masă, având grijă să evitați aburul.
Se adaugă sare și piper după gust.
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.