Somon Wasabi Crocant Cu Var

Somon Wasabi Crocant Cu Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Wasabi crocant cu var. Pentru $13.1 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1075 calorii, 103G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei de măsline, mazăre wasabi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon Wasabi Crocant Cu Var, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Somon cu glazură de lime-Hoisin cu Slaw Bok Choy crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.amestecați mazărea wasabi în procesor până la măcinat, dar cu câteva bucăți zdrobite grosier. Foaie de copt cu margini ușor de ulei. Aranjați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Mazăre WasabiMazăre Wasabi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați pește cu sare. Apăsați mazărea wasabi măcinată pe vârfurile fileurilor de somon pentru a adera, acoperind complet vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Mazăre WasabiMazăre Wasabi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Presărați coaja de tei rasă peste somon; stropiți cu 1 lingură de ulei. Prăjiți somonul doar până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista