Somon Vindecat Ouzo

Somon Vindecat Ouzo
Somonul vindecat Ouzo este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1125 calorii, 102G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $13.03 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cristina Ferrare are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați somonul vindecat ouzo al Cristinei, sucul de lămâie, depus sub: pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon Vindecat Ouzo, Creveți ouzo vindecați cu sare, și Bourbon Vindecat Somon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista