Somon umplut cu roșii și fenicul cu sos de busuioc

Somon umplut cu roșii și fenicul cu sos de busuioc
Somonul umplut cu roșii și fenicul cu sos de busuioc este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 754 calorii, 74G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 8,97 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați La întoarcerea acasă {somon umplut cu mere și fenicul cu sos de cidru}, Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii, și Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimea mijlocie și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați roșiile într-un castron cu 1 lingură ulei, linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1 linguriță herbes de Provence. Aranjați roșiile, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și vasul de rezervă (nu ștergeți curat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Sfert de fenicul pe lungime, apoi feliați 1/8 inch grosime cu feliator. Aruncați fenicul într - un castron rezervat cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și restul de linguriță herbes de Provence, apoi întindeți-l într-o tigaie grea de 17 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
FeniculFenicul
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Prăjiți fenicul în treimea inferioară a cuptorului și roșiile în mijlocul cuptorului, amestecând feniculul la jumătatea prăjirii, până când feniculul începe să se caramelizeze și roșiile se rumenesc ușor pe margini (dar sunt încă suculente) și sucurile lor s-au acumulat în fundul tigaiei, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți din cuptor. Dacă nu există sucuri de roșii în tigaie, apăsați ușor pe roșii pentru a extrage suficient suc pentru a măsura 2 linguri (lăsați sucurile în tigaie). Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Căptușiți o tigaie superficială de 17 x 12 inci cu folie rezistentă și folie de acoperire cu 1 lingură de ulei. Poziționați somonul în diagonală în tigaie, apoi deschideți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se presară în interiorul peștelui cu restul de 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se acoperă cu 1 lingură de ulei. Aranjați roșiile prăjite uniform în interiorul peștelui pe jumătatea inferioară (cu capul și coada atașate), rezervând sucuri în tigaie (pentru sos). Top roșii cu fenicul prăjit, apoi se toarnă vin peste legume și pește aproape (ca o carte) pentru a închide umplutura (umplutura nu va fi complet acoperită). Asigurați deschiderea cu mai multe murături din lemn, apoi frecați partea superioară a peștelui cu uleiul de lingură rămas. Dacă capul și coada atârnă peste marginea tigaiei, puneți o minge de folie de dimensiunea baseball-ului sub cap și o minge de folie de dimensiunea mingii de golf sub coadă pentru a le susține, astfel încât sucurile să intre în tigaie (capul și coada se vor curba ușor în sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UmpluturăUmplutură
TomateTomate
FeniculFenicul
PiperPiper
SosSos
PeștePește
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Prăjiți somonul în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit (partea cea mai groasă va fi opacă), aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați șofranul și apa fierbinte într-o ceașcă mică și lăsați să stea 1 minut. Amestecați împreună amestecul de șofran, ingredientele sosului rămas și 2 linguri de sucuri de roșii rezervate într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
TomateTomate
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Glisați peștele întreg (încă pe folie) pe un platou. Pentru a îndepărta folia, ridicați ușor capul peștelui cu o spatulă lungă sau largă și împingeți folia spre mijlocul peștelui. Capătul inferior al capului înapoi pe platou și ridicați capătul cozii în același mod pentru a îndepărta ușor folia complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Serviți pește cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
1
* Puteți cere vânzătorului de pește să fluture și să oseze somonul pentru dvs.* Sosul și legumele prăjite pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite, acoperite. Aduceți legumele la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
OsOs

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate69
Revista