Somon Teriyaki cu orez de ghimbir de susan
Reteta de somon Teriyaki cu orez de ghimbir de susan este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 529 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, spanac, sos de salată de ghimbir de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salata ar putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Castron ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Teriyaki-Somon de ghimbir cu taitei de dovlecei de susan, Somon Ușor De Susan Teriyaki, și Somon Teriyaki cu sparanghel de susan.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, așezați fileurile de somon într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Combinați siropul și sosul teriyaki; lingură 1/3 cană amestec peste fileuri.
Coaceți la 400 de minute timp de 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungându-se frecvent cu amestecul de sirop rămas.
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt pana cand se inmoaie.
Adăugați spanacul și orezul fiert; sotati 2 minute mai mult. Se amestecă pansamentul; se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Surorile McBride Central Coast Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Surorile McBride Coasta Centrală Chardonnay
Această coastă Centrală Chardonnay este elegantă și plină de viață. Fructul a fost cultivat durabil în Valea Edna și județul Monterey, cu arome care se întind pe piersic alb, pere, coajă de citrice, măr verde, ananas, vanilie, stejar și cu note delicate de flori albe. O parte din vin a fost pusă în butoaie de stejar francez noi și neutre, în timp ce balanța a fost fermentată în rezervoare din oțel inoxidabil.