Somon sărat la grătar și vinete cu gust de castravete de fenicul
Somon sărat la grătar și vinete cu gust de castravete de fenicul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 454 calorii. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon Pocat la rece cu gust de fenicul-piper, Somon Cu Castravete Chile Savura, și Biscuiți de mărar cu somon afumat și gust de castraveți.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa, zahărul brun, sarea și 6 linguri de zahăr granulat la fiert într-o oală de 5 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Zahăr Brun
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați 6 căni de saramură într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci, apoi amestecați mărar și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Transferați restul de 4 căni de saramură într-un castron mare și adăugați restul de 4 linguri de zahăr granulat, amestecând până se dizolvă, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Marinați somonul, cu pielea în sus, în saramură în vasul de copt, răcit, 1 oră. (Nu întoarceți somonul.) Puneți vinetele în saramură într-un castron, apoi răsturnați o farfurie mică peste vinete și cântăriți-o cu cutie de supă (pentru a menține vinetele scufundate). Marinați vinetele la temperatura camerei 30 de minute. (Nu sarati somonul sau vinetele mai mult decat este indicat sau vor fi prea sarate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Somon
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
5
Pregătiți grătarul cu cărbune sau gaz pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți somonul din saramură și uscați-l, aruncând saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Saramură
7
Scoateți vinetele din saramură, apoi clătiți și uscați, aruncând saramura. Aruncați vinetele cu ulei și piper după gust într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Piper
Saramură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Când focul este moderat (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), grătiți vinetele pe grătarul ușor uns, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Se transferă într-un platou cu clești și se menține cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
10
Când focul este moderat scăzut (puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 5 până la 6 secunde), somon la grătar, începând cu părțile pielii în sus și întorcându-se o dată, până când este gătit și pielea este crocantă, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Serviți somonul peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Somon
1
* Saramura (fără mărar) poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.