Somon sărat la grătar și vinete cu gust de castravete de fenicul

Somon sărat la grătar și vinete cu gust de castravete de fenicul
Somon sărat la grătar și vinete cu gust de castravete de fenicul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 454 calorii. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon Pocat la rece cu gust de fenicul-piper, Somon Cu Castravete Chile Savura, și Biscuiți de mărar cu somon afumat și gust de castraveți.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, zahărul brun, sarea și 6 linguri de zahăr granulat la fiert într-o oală de 5 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Zahăr BrunZahăr Brun
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați 6 căni de saramură într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci, apoi amestecați mărar și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Transferați restul de 4 căni de saramură într-un castron mare și adăugați restul de 4 linguri de zahăr granulat, amestecând până se dizolvă, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Marinați somonul, cu pielea în sus, în saramură în vasul de copt, răcit, 1 oră. (Nu întoarceți somonul.) Puneți vinetele în saramură într-un castron, apoi răsturnați o farfurie mică peste vinete și cântăriți-o cu cutie de supă (pentru a menține vinetele scufundate). Marinați vinetele la temperatura camerei 30 de minute. (Nu sarati somonul sau vinetele mai mult decat este indicat sau vor fi prea sarate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SomonSomon
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Pregătiți grătarul cu cărbune sau gaz pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți somonul din saramură și uscați-l, aruncând saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SaramurăSaramură
7
Scoateți vinetele din saramură, apoi clătiți și uscați, aruncând saramura. Aruncați vinetele cu ulei și piper după gust într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PiperPiper
SaramurăSaramură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Când focul este moderat (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), grătiți vinetele pe grătarul ușor uns, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Se transferă într-un platou cu clești și se menține cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
10
Când focul este moderat scăzut (puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 5 până la 6 secunde), somon la grătar, începând cu părțile pielii în sus și întorcându-se o dată, până când este gătit și pielea este crocantă, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Serviți somonul peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SomonSomon
1
* Saramura (fără mărar) poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista